RÓLUNK

A Kelet-Magyarországi régióban cégünk mára piacvezető szerepet tölt be kiállítások, konferenciák illetve fesztiválok teljes körű kivitelezésében. Ezen kívül egyedi standok (emeletes-, kültéri-, fa-, stb. standok) tervezésével és szintén teljes körű kivitelezésével, rendezvénysátrak bérbeadásával, valamint rendezvényszervezéssel foglalkozunk.

Felkészült csapatunk közel 20 éves szakmai tapasztalatunk, autóparkunk, grafikai-, és asztalosműhelyünk teszi lehetővé a rövid határidejű munkák komplett kivitelezését.

A lehető legjobb kreatív megoldásokat kínáljuk a kiállítások, a konferenciák, fesztiválok vagy egyéb rendezvények igényeinek kiszolgálására.

A hatékony csapatmunka és az ügyfeleinkkel és beszállítóinkkal való partnerkapcsolatunk célja, hogy a legmagasabb minőségű, termékeket és szolgáltatásokat nyújtsunk a koncepciótól a befejezésig.

Minőségpolitika:

Már közel két évtizede nyújtunk szakmailag felkészült és kiváló minőségű szolgáltatást. Ez a magas színvonalú szolgáltatás, és az ügyfelek eltérő igényeinek kielégítése, különböztet meg minket a versenytársainktól. Elkötelezettek vagyunk azért, hogy megtartsuk ezt a magas színvonalat, folyamatosan törekszünk termékeink és szolgáltatásaink javítására, miközben ügyfeleinknek jó ár-érték arányt biztosítunk.

A minőség minden munkatársunk személyes elkötelezettségével valósul meg, akik hatékonyan vesznek részt a csapat minőségi teljesítményének elérésében.

CSAPATUNK

PZS

Papp Zsolt

ügyvezető

BEA2

Papp-Burai Beatrix

rendezvényszervező

anonim-ferfi

Barczi Lajos

sátorépítés, építésvezető

anonim-ferfi

Gál György

kiállítás-kivitelezés, építésvezető

anonim-ferfi

Földesi Csaba

szállítás, villanyszerelés

anonim-ferfi

Dékány Zoltán

grafikai tervezés